Espai Lactància i Espai Criança: consultes on line

Aquesta setmana iniciem una sèrie d’entrades al blog per explicar-vos el contingut i objectius dels nous espais on line d’atenció que hem creat.

Avui li toca el torn a l’Espai Lactància i a l’Espai Criança, dos espais gratuits i sense cita prèvia. Podríem definir aquests dos espais com d’atenció ràpida i puntual.

Hem detectat que sovint les mares tenen consultes curtes sobre questions molt concretes que requereixen d’una resposta ràpida en un breu termini de temps.

Per aquest motiu, creem dos espais d’atenció setmanal d’una hora de duració per una atenció permanent i sense cita prèvia.

Qualsevol persona que tingui una consulta sobre lactància o criança pot unir-se a la reunió i allà mateix resoldre els seus dubtes.

Crearem un formulari que tindreu disponible a l’apartat Activitats i Serveis a partir de novembre on us haureu d’identificar i acceptar les normes i condicions de l’activitat. Res més que el que és de sentit comú: la bona educació i la confidencialitat del que a la sessió es tracti.

Dividim en dos espais les consultes de lactància i criança perquè tot i que en un grup de suport sovint es tracten temes d’alletament i criança a la vegada, en un espai de consulta ràpida calia concretar més la temàtica.

De manera que podreu connectar-vos a una reunió on line tots els dimarts a partir de novembre per tractar temes de lactància amb la Silvia Ramírez. Durant una hora estarà disponible per contestar i donar resposta a consultes de lactància de tot tipus: des del naixement fins al deslletament.

I durant una hora també, podreu connectar-vos amb la Laia Pinilla dijous i dimarts alterns per tractar temes de criança i assessorament familiar que abarquen des del naixement fins a l’adolescència.

De manera complementària a aquests Espais, oferirem també consultes en d’altres horaris amb cita prèvia. Per donar resposta a aquelles persones que no poden connectar per l’horari als Espais de resposta ràpida o que per la temàtica de la seva consulta necessiten una dedicació i atenció més personalitzada.

Per aquestes consultes fora dels Espais regulars també estarà disponible la Noelia Morales, que solventarà juntament amb la Laia els vostres dubtes de criança.

La Laia també oferirà espais de consulta de lactància fora dels horaris habituals i amb cita prèvia.

Cada mes facilitarem a traves de xarxes socials i d’aquest blog el calendari de dates dels Espais, per tal que ho pugueu anotar i tenir en compte a les vostres agendes.


Recordeu que no som sanitàries i que en cap cas oferirem diagnòstic clínic ni recomanarem medicaments. La nostra funció és orientar, acompanyar i derivar en tot cas al professional de la salut que sigui més adient. Som una primera línia d’atenció i contenció que assessora i orienta a les famílies.

Podreu consultar els nostres perfils professionals en breu a l’apartat de Junta, la pàgina està en construcció.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close