Laia Pinilla (@cosetesdnores)

Secretària

Sóc Laia, TEI, pedagoga (col. 2075) i estudiant del màster de psicopedagogia.

Treballo en la coordinació tècnica de serveis educatius destinats a petita infància i famílies, principalment, en l’etapa 0-3, i sóc tutora a la UNED Sant Boi.

Arran del naixement de la meva filla, vaig iniciar-me com a assessora de lactància, completant una mica més la meva formació en relació amb l’acompanyament i assessorament en l’àmbit familiar.

D’aquesta etapa, va sorgir la possibilitat de col·laborar activament, des de la junta, amb Lactamater i també amb l’Associació de Suport a la Criança La Cirereta.

L’any 2009 vaig començar a escriure el bloc Cosetes de no res. Les Cosetes de no res de les quals parlo són pessics dels aprenentatges d’aquests anys, de l’experiència professional i personal. Són cosetes diverses que em passen pel cap, que em remouen, que m’enfaden, que m’agraden, que m’indignen… relacionades amb l’àmbit pedagògic i de la criança (i força sovint de la connexió entre totes dues).

Des d’aquesta atípica primavera del 2020, formo part de la Xarxa d’Experts del Col·legi de Pedagogia en l’àmbit de petita infància i família.

què faig
  • Assessoria en lactància
  • Assessoria educació i criança
  • Formacions i tallers
  • Creació de contingut

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close