Alba Ochoa Juan (@alba.crianza)

Tresorera

Sóc l’Alba, educadora de porteig, costurera i rebostera. Tot i que la meva formació és d’auxiliar d’infermeria, vaig deixar de treballar per poder estudiar, pensant que amb un bebe podria estudiar sense problemes.

Vaig caure en l’error en el que caiem moltes mares: pensar que un bebé no dona feina ni té necessitats.

Des de llavors, ara ja fa dotze anys, vaig sortir del món laboral per dedicar-me en cos i ànima a la meva família. Sóc mare de tres precioses criatures.

Durant aquest temps m’he reinventat a mi mateixa i a estonetes assessoro a families i dono tallers de porteig. També sóc costurera de roba de bebès i complements femenins de tela. I m’encanta fer pastissos, cupcakes i dolços per a tots els gustos.

Ara m’uneixo a la Tribu LactaMater amb la voluntat de poder participar de forma plena en la gestió de l’entitat. Donant suport a les famiílies, en especial, les mares que como jo, s’han topat amb la realitat de la maternitat, sovint solitària i carregada de mites.

QUÈ FAIG
  • educadora de porteig
  • costurera
  • rebostera
  • Tallers i assessorament a families
A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close