Noelia Morales García (@cuchuchitisthings )

Tresorera

Sóc la Noelia, mestra especialitzada al període 0-6 i mare d’una nena nascuda al 2018.

La meva passió per la infància m’ha portat a no deixar de formar-me per tal d’acompanyar als infants de la forma més acurada i respectuosa possible. Penso que aquesta etapa és una edat sagrada, i com a mestra i mare, sento la responsabilitat de cuidar com es mereix aquest tresor que tinc entre les mans. Les formacions que més han influït en la meva forma d’estar amb infants, han estat la pedagogia viva i activa i l’acompanyament emocional. Des de fa 6 anys, sempre he treballat a escoles públiques (en règim de funcionària) que tenen aquesta línia pedagògica.

En el moment que em vaig convertir en mare, vaig entrar en una voràgine emocional que em va fer buscar una “tribu” de dones que es trobessin en el mateix moment vital que jo. Va ser així com vaig trobar l’associació Lactamater, de la qual he esdevingut tresorera.

Tinc el títol en “Intervenció amb infants, adolescents i famílies a través de la pedagogia sistèmica i les constel·lacions familiars” (expedit per l’Institut Gestalt) i actualment estic acabant la formació de dos anys en constel·lacions familiars.

QUÈ FAIG
  • pedagogia viva i activa
  • mestra d’infantil
  • acompanyament emocional
  • criança respectuosa
A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close